Cikkajánló – A fehér elefánt

Mihai Stoian közvetítésével már olvashattuk a mesét a rózsaszin cipellős tehénről, és most én ajánlom a fehér elefánt meséjét (tulajdonképpen nem mese) amit itt olvasható.

Nem egy könnyű olvasmány (mert a lényeget nem “megérezni” kell hanem fölfogni és megérteni), de ajánlom mindazoknak akik találkoztak már a különféle csoda – 100%-ban természetes és 100% hatékony – gyógymódokkal.

Különösen ajánlom azoknak akik hozzám hasonlóan rágtak már ismeretlen eredetű növényporokat különféle MISA rendezvények alatt vagy különféle spirituális tanítók (de nem orvosok) ajánlása alapján.

2 hozzászólás

Kategória: MISA, szkepticizmus

2 responses to “Cikkajánló – A fehér elefánt

  1. Kedves tűnődő de valahogy mégis nem gondolkodó barátom,

    Írtál néhány kommentet, de sajnos egyiknek sincs értelme ezért csak annyira tudok válaszolni ami valamennyire értelmesnek tűnik.

    Ismertlen eredetű növényporról írtam mert a MISA hivatalos képviselője a kezembe adott egy papírlapon egy port amiről azt állította, hogy ez vagy az a növény por formában. Ez több alkalommal megtörtént. Sajnos a sok hazudozás után nem tudom azt mondani, hogy az biztosan az volt amit állítottak. Ez annyira szörnyű dolog? Te hinnél egy olyan valakinek akiről több rendben kiderült, hogy hazudik, és nem is akárhogy? Én nem. Lehet én vagyok a fura. Lehet, hogy minden jött-ment csalónak hinni kell függetlenűl attól hány alkalommal derül ki róla, hogy hazudik, mert csak úgy lehetsz igazán spirituális és valódi jógi. Már bocs, de ha ez a feltétel akkor én nem akarok sem spirituális, sem jógi lenni. És jogom van más véleményt alkotni és kimondani annak ellenére, hogy ez neked nem tetszik.

    A másik eset pedig (talán nem tudsz róla, talán nem voltál elég szerencsés, hogy részt vegyél egy ilyen különleges beavatásban) a híres nevezetes transz beavatás és transz rituáléhoz szükséges növénypor aminek összetétele titkos volt első pillanattól fogva és mai napig az (tudomásom szerint. Ha mégsem akkor légy szíves írd már le ide a pontos összetételét az illető pornak, valamint ennek az információnak a forrását. Köszi).
    Ezt az információt senkinek nem mondják meg. Ez szerinted helyes? Ez szerinted nem gyanús? Szerintem igen. Figyelembe véve, hogy kikről van szó én nem vagyok hajlandó hinni vakon egy adag por eredetében.
    Ha te igen, hajrá. További jó szórakozást, de tűnődj már el végre azon is, hogy mi a külömbség egy ismertelen eredetű fehér por bevétele egy jó kis buli alkalmaval és egy adag színes por bevétele egy MISA rendezvény alkalmával közt? Főleg ha mindkét esetben az alany transzba esik és rendkívüli élményeket él át.

    Valamint egy meditáció téma, kedves tűnődő barátom, amin nevedhez hűen tűnődhetsz:
    ha egy drogdíler és egy spirituális iskola ugyanúgy viselkedik akkor mi a külömbség kettejük közt? Csak a te vak hited? Szerinted az megvéd bármitől is?

    A miértre pedig a válasz szerintem nyilvánvaló, de tessék részletezem, várj éljem bele magam a Grieg féle magyarázat stílusba és magyarázzam el a legnyilvánvalóbb dolgot is:
    azért rágtam az ismeretlen eredetű növényport mert azt állították róla, hogy valami szuper eredménye lesz és rengeteg dologban fog segíteni. Ezt a dolgot a spirituális iskola képviselője mondt anekem amiben akkor épp tag voltam és naivan hittem. Azt gondolnám, hogy eg yilyen viselkedést értékelni tudsz figyelembe véve, hogy te magad mindenféle emésztés és tűnődés nélkül bekaptál és lelkesen terjeszted a hivatlaos MISA propagandát.
    A jeleneség amúgy nem volt semmi rednkívüli. Rengeteg MISA rendezvényen ez nagy divat anövényrágás. Része az élménynek. Része a rendezvénynek.
    Egy alkalommal részt vettem egy MISA rendezvényen és épp böjtöltem, MISA előírás szerint és megfelelő komolysággal. Azaz nem fogyasztottam semmiféle táplálékot a felajánlott időszakra, csak vízet. A rendezvény része volt az említett növeényfogyasztás. Jött az ajánlat, jött a MISA képviselő az egyszemélyes adaggal. Én udvariasan elutasítottam. Ő meglepett arcot vágott és megkérdezte, hogy biztos. És elkezdett győzködni, hogy nincs vele semmi baj és része a dolognak és jó lesz stb. Mondtam neki, hogy nem udvariatlanságból hanem azért nem fogadom el mert böjtölök. Még így is visszajött miután mindenkinek osztott port.
    Tehát kedves tűnődő barátom, a MISA keretében a por nem rágása a fura és nem a rágása.
    Remélem most már világos.

  2. tunodes

    hat miert ragtad az ismeretlen eredetu novenyport??? nem hiszem hogy csak akkor lehettel jelen ! ja akkor meg nem volt kinyilva az oriasi spiritualis meglatasod…lehet hogy az ismeretlen eredetu novenypornak a hatasa (ez) is?

Hozzászólás