Rólam és a blogról

A téma jellege miatt szeretnék anonim maradni, ezért valódi nevem nem lessz felfedve a blogon. Ellemben néhány tény rólam:

Négy évig voltam a Kőrösi Csoma Sándor Jógaegyesület romániai fő szervezetének (misa) tanítványa. Ez idő alatt rengeteg rendezvényükön vettem részt. A blog ez alatt az idő alatt tapasztalt dolgokról és a vádakkal kpacsolatos kutatásaimnak az eredményein alapul.

A magyarországi képviselőjüknek a Csoma Sándor Jógaegyesületünek nem voltam soha tagja és nem is vettem részt soha egyetlen rendezvényükön sem. Amit róluk tudok csak a saját honlapjuk alapján van. Egyszerű logikus következtetések és racionális gondolkodás alapján következtetéseket vonok le az ott olvasottakból és ezeket komentelem a blogban.

A blog fő célja az, hogy a román vagy angol nyelven nem tudó magyar származású személyeknek információkkal szolgáljak a témáról, hogy mások ne kövessék el azt a hibát amit én az információ források hiányában elkövettem.

17 responses to “Rólam és a blogról

 1. Szilárd Feher

  hogy lehet az oldal tulajdonosának írni?

  • elvettektolem

   Szia kedves álSanyi!
   Nem véletéen kutattam a Kőrösi jóga intézmény után.
   Valamilyen szinten mondjuk azt spirituális de a legjobb ha azt mondom nyitott szemmel járok a világban és amikor kell észre veszem a jeleket.
   Sztorim röviden,mint a nick nevem már elárulja a Páromat beszippantotta ez a jóga központ.Még az elején van illetve egy éve kezdett oda járni, semmi extra.Aztán Szeptemberben nem ment vissza az ujabb kurzust elkezdeni mert vidéken volt munkája de amikor vissza jött akkor 1 hónap késéssel újra járni akart.Nem voltak boldogak csak annyit mondtak,hogy ha elkezdte akkor nem lehet hiányozni mert egyre nehezebb a tananyag.Ja a tandijat visszamenőleg plusz előre is kérték Tőle.Mondta,hogy most ennyi pénze nincs és nem érzi jogosnak ha nem jár akkor is fizetnie kell.Megkérdeztek valakit majd annyi volt a válasz,hogy jó vissza jöhetsz de akkor azt az összeget az óra után takarítással kompenzáld.
   Na ez már kicsit dühített,mert a szabad akarat meg ez a büntetés nekem nem fér össze egy tiszta tanítással.
   Ekkor jött egy nagy fordulat.Mivel rendszeresen jár igy egyszer csak valaki a Joga óráról ajánlott neki egy másik képzést ahol művészeket keresnek szóval casting.
   Elment azt mondta ott volt egy spanyol Nő akinek hatalmas energiái voltak(Később kiderült,hogy egy Román hölgy )és nagyon tetszett Neki amit csinált.Elmondta mennyire szép és tehetséges majd azt,hogy pár nap és vissza szólnak,hogy mi az eredmény.
   Természetesen vissza hivták,hogy lenne egy 7 napos kurzus amit végig kellene csinálni deeee kiderült,hogy a kőrösi Jóga iskolával kapcsolatban vannak.
   Na elment 1 na 2 ik 3 ik.Aztán jött haza és mondja,hogy valami EROS filmeket csinálnak és mennek vele fesztiválokba SpanyolOrszág stb…
   Mondta,hogy Őt nem érdekli semmilyen vetkőzős film.
   Egyszer elkisertem mert késésben volt és leengedtek de az oktatásra nem mehettem be de nem is tartották ott sokáig.Majd egyre durvább tananyagok jöttek be.Természetesen meditálás,pantomim stb ilyen egyszerű gyakorlatok nem is értette ez mire jó.Aztán bejött a szexualitás mégpedig az,hogy semmi probléma ha szabadon gondolkodunk és együtt vagyunk 1hétig ezzel 1 hétig azzal meg ilyen poligámiás duma mondván a feltétel nélküli szeretettel lehet elérni Istent és a fénybe menni,valami ilyesmi duma volt tehát a kötődésmentesség és mint párkapcsolat nem is kell mert egyek vagyunk.Akkor elmagyarázták,hogy a Nő az alacsonyabb rendű mint egy férfi és egyáltalán nem probléma,ha egy férfinek több barátnője van el kell fogadni a Nő meg alkalmazkodjon és a férfi vagy férfiak közeledését teljes szeretetben el kell fogadni,persze ez is el lett magyarázva miért.
   Természetesen ez se tetszett Neki mert volt egy ilyen felvetés,hogy egymáshoz kellett volna érni és mondta,hogy Ő nem szívesen tapizik senkit és hozzá se érjenek mert nem szereti mástól.
   Na a 4ik napon elmentem érte mondván ugye 10ig tart.
   11óráig hívtam,nem lehetett bemenni kintről az Üllői útról bejárat bezárva ,telefonjait csörgettem és semmi.Nagyon ideges lettem és fel akartam hivni a rendőrséget,hogy jöjjenek ki.Meg kell jegyeznem,hogy annyi képességem van,hogy ha valami nem jó energiát érzek akkor bekapcsolnak a jeladók és elkezdem látni a sztorit.
   Kijött 11 órakkor halál sápadtan én meg persze egyből mondtam a magamét,hogy ez most mi???Azt mondta elvették a telefonokat,hogy ne zavarja az előadást mert valami filmet nézettek meg velük Istenről utána meditáltak és bealudt.Nagyon ideges lettem,mondom mi az,hogy elveszik???
   Akkor először fordult meg a fejemben,hogy itt agymosást csinálnak vele.Persze ingyen kaja stb…ki tudja mit tesznek bele és ki tudja milyen filmel hipnotizálták vagy nem tudom.
   Ja megnézettek vele otthoni házi feladat gyanánt egy olyan filmet amit fesztiválra küldtek egy ilyen EROS film.Megnézte azt mondta tényleg izléses semmi durva vagy pornográf de elég erős üzenet meg komoly szexuális jelenetek voltak benne.Ja annyit még elmondok,hogy a 7napos kurzuson csak Angolul és Spanyolul lehetett beszélni és 10ből mondjuk 3 Magyar volt.
   Szóval az 5 vagy 6 napon vendégként megjelent két Argentinnak mondott csaj pont azok akik ebben a filmben játszottak és tartottak egy szép előadást,megint közös meditáció a végére,csupa derű stb.
   A párom úgy tért haza,hogy miután elment utána Jógázni is,hogy…hát nekem elég idegen ez az egymás érintgetése meg mintha mindenki járna mindenkivel de nem voltak rossz energiáik és az a helyzet,hogy kurva boldogok voltak.
   Na odáig eszkalálódott a dolog,hogy 1oszt -ból felkerült3-ba mert valamelyik Jóga tanár szegény rákban elhunyt.Természetesen imádkoztak érte de a párom egyik nap azzal jött haza,hogy valami olyan üzenet jött a szellemi vezértől,hogy nem tudott megküzdeni gyenge volt nem volt hite vagy nem is emlékszem pontosan de a párom kicsit felakadt szemekkel mesélte.
   És innen jön a lényeg.Párommal tavaly kicsit össze vesztünk de még azon évben rendbe hoztuk.Vettünk egy kis házat és elterveztük a vállalkozást amit el is kezdtünk szépen felépíteni.Ekkor jött a nagy b-meg.
   Haza hozott valami cetlit.Azt mondta,hogy ez a TAPAS fel van rá irva,hogyan vezessen le egy meditációt,felajánlástól kezdve minden,ezt pontos időben kellet csinálni a szellemi vezetőért és a legvégén mikor ez az egy órás cucc lement beállítva a csipogó 15percenkéntre ÁLDÁST kellett küldeni “G-nek.
   Na most ott tart a dolog,hogy ez a sok TAPAS és mindennapi meditáció amit 28napig minden áldott nap kell csinálni ha pl. abba hagyod a 10en akkor előröl kell kezdeni.Na azt okozta,hogy bekerült a házba és a páromat már tisztán látom hipnotizálja mert eddig amiket ellenzett megjelentek a tanításokban és már elkezdett hinni benne,hogy nincs párkapcsolat stb…
   A problémák az esti meditáció után megjelentek.Egyszer csak nem voltak jóéjt puszik,eltűntek az ölelések hozzábujások és eltűnt teljes mértékben a szex amit természetesen megemlítettem neki.Jelen pillanatban az a véleménye a szexről,hogy olyan szellemileg egyenlő partner kell hozzá aki a tantra szexet ismeri meg gyakorlatilag egy szinten vannak.Mondtam akkor egy jógi kellene Neked.Na nagy összeveszés lett és mondtam,hogy hagyja abba ezt mert érzem,hogy szét akarnak választani minket.A vállalkozásba egy dekát nem tolt bele melóba csak a TAPAS meg a jóga meg a meditáció,hogy kerüljünk Istenhez közel.
   MIndez az egész 2019 Január 2ik hetétől indult egy ártatlannak tűnő Castingal és most 2019 Február 9-én elköltöztem és Ő maradt egyedül az erdő közepén egy kutyával gyakorlatilag egy elindítatlan vállalkozással rendszeres munka nélkül.
   Egyik nap vissza hívott mert még nem tud elengedni de bármit mondok a Kőrösi Jóga iskolával kapcsolatban vagy bármit G-ről egyből ideges lesz,hogy nem úgy van szerencsétlent üldözik koholt vádak meg azt írnak amit akarnak és a Jóga iskolában nem találkozott semmilyen erőszakkal és nagyon nagy tudású emberek tanítják Őket.
   Mondtam,hogy látod mondtam,hogy szét akarnak választani meg is történt.Erre igen szétváltunk mert nem bírod azt az energiaszintet.
   Még annyit,hogy idén Januárban többször szóba került,hogy gyereket szeretne,a történtek után pedig aminek az oka is,hogy sikerült kiprovokálni belőlem,hogy fel álljak és elmenjek mert nem értek egyet és igy nem lehet tovább dolgunk egymással az az,hogy kijelentette,hogy Ő nem akar gyereket és inkább a szellemi fejlődésre szomjazik és minél hamarabb a fénybe szeretne kerülni Istenhez mert ez a világ semmire nem jó és addig fog tanulni innentől amíg el nem éri,hogy ne kelljen újra születnie.
   Hát nem volt rövid írás a lényeg,hogy ez egy saját tapasztalat és szeretném megkérdezni,hogy mi az esélye annak,hogy kiléptessem vagy van e valami szeánsz vagy beavatás miután egyébként 1 nap alatt össze veszett mindenkivel az Apjával az Anyámmal meg velem,szóval ha létezik ellen hipnózis vagy bármi amivel meg lehet állítani,hogy elvigyék esetleg egy beavatásra akkor mi az Istent csináljak.Még velem van a lelke valamennyire de már pont ma mondta,hogy most érzi először,hogy szabad lett az élete és a lelke.Mit műveltek Vele???Biztos van valami ellenszer.
   Ha olvasod kérlek segíts mert nem szeretném elveszíteni nagyon szeretem
   és látom,hogy a vesztébe rohan.Előbb utóbb bele viszik,hiszen amikor mondta az egyik oktatónak,hogy nem ért egyet a poligámiával mert ezek az egymás fogdosása meg érintése nem tetszik,csak annyit mondott Neki kedvesen,hogy semmi baj nem kell csinálnod csak annyit amennyit jónak látsz.Sajnos a tanok beültek már az agyába és igy,hogy gyedül van otthon TAPASozhat és küldheti az áldást”G -nek amiről egyébként leírtam a véleményem,hogy Isten küld áldást és mi áldjuk Istent az ételért nem pedig egy senkit akinek megmutatták a fényképét azt még egy rohadt workshopja se volt.Szóval nagyon nagy HELP és nagyon gyorsan nem szeretném ha baj lenne.Hálás köszönet ha végig olvastad és tudsz segíteni mit tegyek.

 2. zöldfülű

  Igazán kár, hogy már nem látogatja- úgy látszik- rajtam kívül senki a blogot, mert igazán hasznos olvasmány arra nézve, hogy hogyan “hülyítsünk be felnőtt embereket mindenféle kitekert ideológiákba”.
  Én azt hiszem, hogy megalapítom a “Winetou Utódai Spirituális és Transzcendens- Aszcendens klub”ot, és ezúton szeretném megkérni Darth Vadert, hogy legyen a szellemi vezetőnk.
  Kár, hogy már nem írsz a blogodba, mert nagyon jó a stílusod….

 3. zöldfülű

  Máris megtapsolom magam, mert én meg csak kezdő jógás vagyok, de már feltűnt, hogy bűzlik egy-két dolog…
  Előrebocsátom, hogy én az eddig elsajátított tudást megbecsülöm és a JÓGA által tanítottakkal egyetértek.
  Misa-tag is úgy lettem, hogy Romániában, amennyiben én tudom nincs más jógaiskola, ezért maradok, de Grieg-et nem tartom hiteles mesternek és nagyon sajnálom, hogy egy ilyen jó ügyet ilyen csúnyán kisajátított

  • Kedves zöldfülű,
   Nagyon örvendetem a kommentednek. Igen gratulálhatsz magadnak, nem mondenki képes (vagy hajlandó arra), hogy józanul és ne érzelmi alapon gondolja végig ezeket a dolgokat.
   Sok sikert kívánok neked a keresésben.
   Mostanában sajnos nem volt időm írni, (kedvem sem nagyon, hogy őszinte legyek). De talán ideje egy visszatérésnek. 🙂

   • Zöldfülű

    Kedves Mahashakti
    Most, hogy ilyen szépen körülgratuláltuk egymást (…vagy én még nem Téged?.. de ezúton akkor igen: nem könnyű érzelemmentesen tekinteni az elmúlt- bár rövid hónapokra-, de még nehezebb lehet ezt sok-sok év után megtenni), térhetünk más témákra is.
    Igazán érdekelne, h mi várt volna még rám ha maradok…. Mert a tempó így is túl húzós volt: kezdte már átszőni az egész életemet, és egyszerre csak az tűnt fel, hogy lassan “vérre mennék” az ügyért és minden vagy mindenki kevésbé fontossá vált számomra.
    Pedig egy spirituális út arra is tanít ( kéne tanítson), hogy hogyan tedd egyre jobbá az emberi kapcsolataidat, hogyan élj békességben ebben a világban. Ha ez nem történik meg, vagyis a fejed a “mennyben” van, de a talpad nem érinti a földet, akkor semmit sem csináltál, sz.rt sem ér az egész.

 4. Gulliver

  Kedves blogger!

  Sajnálom, hogy nem értetted meg a MISA tanításait. Alapvetően két éve nem vagyok az iskola tagja, mert egyes tagokat nem éreztem hitelesnek, de ennek ellenére bármennyire is erős vágyam, volt, hogy a tanításokat elhajítva magamnak adjak igazat; újra és újra bizonyította az élet, hogy bármennyire is rosszul működik a szervezet a tanítások igazak. Ezt úgy mondom, hogy teljes mértékben elhatárolódom magától a MISA-tól.

  Egy idézetet szeretnék figyelmedbe ajánlani:

  “Minden igazság három szakaszon megy keresztül. Először kinevetik. Azután erőszakosan szembe szállnak vele. Végül pedig elfogadják, mint magától értetődő dolgot.” – Arthur Schopenhauer

  Úgy gondolom te és az összes exmisás mocskolódó a második fázisban van.
  Ami szerintem szomorú és szerintem ezt jó lenne átgondolnod, hogy amennyi energiát ebbe beleölsz azt valami olyan dologra is fordíthatnád, amivel másnak örömet szerzel vagy segítesz. Vagy ha esetleg ez túl magasztos is akkor legalább a saját fejlődésedre szánhatnád. Hiszen, ahogy te is írod, aki szektás az szektásként viselkedik, tehát a blog maximum arra jó, hogy indulatot, dühöt szítson olyan emberekben, akik ezeken a dolgokon még nem léptek túl.

  Isten (vagy hogy az előző félreértéseket tisztázzuk) Isten összes megnyilvánulása és arca legyen veled utadon!

  • Kedves Gulliver,
   Köszi az egy darab közhelyet és a másik darab lekezelő komentet.
   Csak egy kérdésem lenne:
   miért gondolod, hogy ezt (az amúgy nagyon régi és agyonhasznált) az egyszerűség kedvéért nevezzük érvnek, még soha nem hallottam és nem gondoltam végig?
   Komolyan azt gondolod, hogy a hivatalos propaganda-szöveget bemásolod ide attól megvilágosodok és visszaröpülök a misa szerető keblére és elfelejtem mindazt a marhaságot és hazugságot, csalást, mocskolódást és szemétséget, amit a szekta és a benne levő spirituaálisan nagyon fejlett emberek tettek, aminek szeméylesen is tanúja voltam?
   Ha igen, akkor gratulálok, sikerült elérni egy magas szintet a misáskodásban: a leszarom az igazságot fázisba.

   Én nem fogok neked lekezelő jókivánságokat küldeni, de ne haragudj az igazság tudatos elkerülése és az automatikus propaganda visszamondás nem szimpatikus és nincs türelmem hozzá.

   Ha majd nem csak bedobsz egy propagandabombát és eltűnsz és talán lesz egy kérdésed vagy saját véleményed amire érdemes válaszolni akkor talán elbeszélgethetünk.

  • Zöldfülű

   Kedves Gulliver,
   Érdekelne, hogy mit szólsz az általad leírt ellentmondáshoz, miszerint: “Alapvetően két éve nem vagyok az iskola tagja, mert egyes tagokat nem éreztem hitelesnek” és az a tény, hogy az általad is nem hitelesnek mondott tagokat ( mert hát a MISA végül is ezekből áll, nem?) és azok- gondolom szintén nem hiteles- tevékenységét véded?
   Egy valódi spirituális “tanrendszert” használnak fel nem tiszta céllal bele-belejavítva az eredeti tanokba, illetve más kontextusba helyezve őket, lassan elszívják a tanítványok önrendelkezését és ítélőképességét, valamint szexbizniszt folytatnak alig 18 évesekkel-mostmár, mert azelőtt a 15 év sem volt alsó korhatár-, de addig is “rákészítik őket a tantrikus útjukra”, valamint, de nem utolsósorban “vizet prédikálnak és bort isznak”…. szóval akkor ez mi, ha nem szekta? Ugyanis ezek egy szekta ismertetőjegyei…
   És még valami… Paulinyi Tamás, a magyar spirituális körök egyik “nagyja” is nemrégiben felvetette a Szintézis Szabadegyetem egyik nyílt hétvégéjén a problémát, miszerint: van-e egyáltalán létjogosultsága a mai Európában, kultúrában, civilizációban a keleti spirituális utaknak és ha igen, milyen formában. Szóval ez még Neki sem egyértelmű, de GRIEG… hát ő persze teljesen más, mert ugye pl. egy “Paulinyi” vizet sem vihet egy ilyen megvilágosodott, autentikus mesternek, mint G, aki mellesleg az összes ismert nyelvek használatával hadilábon áll…

 5. Kedves tűnődő barátom,
  Ha talán nem tűnt volna föl, vagy nem olvastad volna elég figyelmesen a leírást a blog címében szereplő Sanyi a tantramester nem arra utal, hogy én Kőrösi Csoma Sándornak vagy az ő reinkarnációjának képzelem magam és ebből a különleges helyzetből kritizálnám a konkurens szektavezért. Nem.
  A blog neve a MISA magyaroszági képviselőjének nevére utal (Kőrösi Csoma Sándor Jóga Egyesület). Ők használják a Kőrösi nevét kavarva a Grieg szája íze szerint kinyilvánított és megkérdőjelzhetetlen tantrával. Véleményem szerint az illető személly soha nem foglalkozott vizelettel megfűszerezett szex tanokkal vagy bármi hasonlóval.
  Persze nincsenek illúzióim róla, hogy Kőrösi egész életében tökéletes önmegtartóztatást folytatott volna, de azok alapján amit olvastam róla nem kizárt a dolog. De bármi legyen is a valóság, Kőrösi semmiképp nem hirdetett MISA féle szex fantáziákat. A kettő kavarása kizárólag PR okok miatt van és szerintem nem teljesen tisztességes.
  Ugyanúgy ahogy zavar a MISA indiai képviselőjének nevében az igazság szó, ismervén, hogy micsoda hazug, csaló bandáról van szó, ugyanúgy zavar e két dolog kavarása is.

  És még valami, csak hogy tudd kedves tűnődő barátom, a 4 év a hivatalos MISA tanok szerint bőven elég a megvilágosodáshoz. A hivatalos álláspont szerint az első két év anyaga elég.
  Valamint egy bizonyos tehnika használata is bőven elég hozzá (az un. óra tehnika, ami szintén első éves anyag).
  Tehát azt szeretném kérdezni tőled kedves tűnődő barátom, hogy pontosan honnan tudod, hogy én nem vagyok megvilágosodott mester, sőt nagyobb mester mint maga Gregoroian “Magnus Aurolsson” Bivolaru?
  Valamint miért kellene szerinted mesternek legyek ahoz, hogy fölhívjam az emberek figyelmét a MISA keretén belül levő problémákra?

  Lehetne még folytatni, de őszintén nincs kedvem hozzá. Csak még valami kedves tűnődő barátom. Ez a rövid zavaros kommented azt mutatja, hogy nem hiszel a legalapvető MISA/newage tanokban. Kérdés akkor, hogy miért jösz ide védelmezni őket. A dolog amivel próbálsz vádolni nem értelmes racionális szempontból, de az a gond, hogy spirituális szempontból sem. Tehát mi a helyzet? Csak azt hiszed amit jól esik és csak akkor amikor jól esik? Ennyire szubjektív szerinted minden? Még a spirituális örök igazságok is? Ennyire rágógumi spiritualitást folytatsz?
  Érdekes.

  • tunodes

   rendben van, engem meggyoztel! te egy megviragosodott (Tantra) Mester vagy!!!
   eleg buta ez a Grieg ha olyan technikat adott meg ami max 4 ev alatt oda vezet hogy ot leleplezed mert hat tulszarnyalod ot; tobb esze is lehetett volna…
   na, akkor en nagyon akarlak teged kovetni Mesterkem es tudom hogy ha a tanitvany keszen all, akkor a (Tantra) Mester is megjelenik; alig varom a tanitasaidat;
   mondjuk kezdheted azzal is hogy miert te vagy az elso (Tantra) Mester aki miutan megvilagosodott egy adott tanitas plusz egy akar nem megvilagosodott szemely utasitasai alapjan, akkor ot es a tanitasait mocskolod???? azert errol meg nem hallottam eddig, illetve csakis megviragosodott (tobbe -kevesbe) mesterektol…

   • Kedves kommentelő,

    Amint láthatod a kommentjeid továbbra is itt vannak a blogon, nem távolítottam el őket, valamint még a kérdéseidre is válaszoltam amit ha lenne benned annyi jóérzés és minimális tisztelet egy másik emberi lény irányt vagy legalább az igazság iránt te magad is látnád és elismernéd.
    Sajnos megértem mert tudom jól, hogy ezt teszi az emberrel a több éves vagy akár évtizedes szektáskodás és állandó agymosás ami ott folyik.
    Továbbá én amennyire tudtam komolyan válaszoltam a kérdéseidre. És a lehető legnagyobb tisztelettel válaszoltam. Gondoltam, hogy nem fog számítani, de bennem van annyi jóérzés, hogy annak ellenére, hogy nem értek veled egyet képes vagyok tisztelettel és nyitottan válaszolni a kérdéseidre.
    Látom te valahogy megragadtál az eredeti gondolatodnál.
    Ebből arra következtetek, hogy vagy el sem olvastad azt amit írtam, vagy nem vagy hajlandó gondolkozni egy icipicit sem azon amit olvastál. Ok, nem probléma. Nem kényszeríthatlek arra, hogy gondolkozz. És nem muszáj. Szerencsédre meg tudsz élni gondolkozás nélkül is.

    Ha olvastad volna a válaszaimat amelyeket neked személyesen adtam és ha lenne benned annyi tisztesség, hogy ezt elismerd akkor nem jönnél ilyen marhaságokkal.

    Te komolyan azt hiszed, hogy ha valaki elolvassa a te kommentjeidet és az én válaszaimat rájuk akkor veled fog egyet érteni?
    Egy normális ember ebből csak azt látja hogy ha nekem nincs is igazam, de hogy neked nincs és veled valami komoly baj van az tuti. Ha szerinted ez rendben van és ez a spiritualitás csúcsa és ez az amit a szektádban megtanultál akkor ok. Ha meg nem nem vagy képes még csak elképzelni sem hogy hogy néz ki a vislekedésed egy kívülállónak akkor tényleg nincs mit mondjak.
    Egy biztos, hogy ha rendkívüli spirituális állapotokat nem is de a szektás viselkedést a MISA tagok lépten nyomon remekül tudják példázni.

    Ezennel én befejeztem ezt az egyoldalú monológot és fontosabb dolgokkal fogok foglalkozni ahelyett, hogy a te szektás agyrémeidet simogassam.
    Érdekes, hogy neked nincs job dolgod mint ez és te valahogy ezt tartod méltó és spirituális tevékenységnek. Remélem felajánlottad. És nem csak Griegnek hanem valamelyiknek a tucat istennek akikben gondolom hiszel. Mármint ha jó MISA jógi vagy.

    Nyugodtan kommentelgess tovább és nyugodtan próbálj meg továbbra is vicces lenni. Hátha előbb utóbb sikerül is.
    Sikeres gyakorlást.

   • tunodes

    hat ha ennyire felbuzditottal akkor meg irok egyet…
    ja, es miert torolnel ki, hiszen a blogod halott!!!
    egyelore en vagyok az egyetlen aki itt honaponta maximum egyszer egyaltalan szamba veszi a te iromanyaidat, tehat en vagyok az akinek koszonhetoen valami penzecsket meg kaphatsz a blogodert, nemde?
    es hogy akarsz te minket meggyozni, felebreszteni ha mi mind szektas, agymosott egyenek vagyunk??? ehhez meg a te megvilagosodott allapodot sem lesz eleg, szerintem.
    ja, es ha legalabb az elso eves anyagot elolvastad volna, hiszen 4 evet jartal (allitolag) akkor olyan hulyeseget nem beszelnel hogy felajanlani valamelyik istennek, hiszen errol soha, azaz az eddigi 20 eves tapasztalatomban meg nem talalkoztam…
    sem tobbistenseggel….azert meg ajanlom olvasgassad azt az elso negy ev anyagat, ha van valami minimalis kozod hozzajuk es probald megerteni hogy mirol is van szo! azert csak kellene neked is sikeruljon ha a szektas, agymosasos tagoknak sikerul ez….
    azert meg egy dologra kivancsi vagyok….
    miert eppen Mahashakti???? ez nem egy szektas, agymosott, tobb isensegu fogalom??? hat miert nem Jezus XXI szazadi szent szuze, vagy barmi mas!
    no akkor valoszinuleg megszakad a monologunk, de azert egy technikai tanaccsal jonnek, a bloggal kapcsolatosan…
    jo lenne ha a jovoben kronologiai sorrendbe szurogatnad be az egyes hozzaszolasokat hogy ne kelljen szegeny agymosott embereknek orak hosszat keresgelni hogy hol is van a tema….
    viszlat es tiszta szivbol kivanok neked egy megvilagosodasi (van megviragosodott is ) allapotot, akar MISA akar barmilyen mas spiritualis ut segitsegevel!

 6. tunodes

  hat nem annyira ismeretlenke a Sanyika!
  o a TantraMester!!! Erted? nem egy kis nebulo aki most kezdi felfedezni hogy van neki kis “jatekszere” , hanem maga a Mester!
  4 ev azert sok ido….olyan jol rejtozkodtek a MISA-sok hogy meg a Mestert is meg tudtak teveszteni? vagy ez alatt a 4 ev alatt valt Mesterre?????

 7. Peter

  Szia te ismeretlenke.
  Hat eleg gyengen alsz a dolgokhoz ha meg a neved sem mered vallalni.
  A masik gyengeseged pedig az, hogy miutan egy szervezet resze voltal, most sarral dobalozol, eleg nem szep dolog tolled. Mi a problemad?
  Nem erted el amit akartal?
  Es ezert mas a hibas mert lusta es gyenge vagy?
  Reszvetem.
  Aldas rad.

 8. exkcsje

  Hasznos lesz ez a blog, mert sok jógázó, aki a KCSJE tanfolyamára jár, semmit nem tud ezekről a dolgokról.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s