Cikkajánó

Kedvenc szektánkról újabb cikk jelent meg. Itt olvasható.

Érdekes csemege, hogy az egyik megkérdezett alany Gáspár Ákos is és a “meg nem kérdezett de azért megmondom a magamét” Melkhun Róbert is ugyanazt a tipikus hivatalos MISA propagandát hányta ki a kérdésre, hogy mi folyik a Mandala egyesület neve alatt a MISA és Gregorian Bivolaru spirituális vezetése alatt egy romániai kisvárosban Sepsiszentgyörgyön és környékén, mint amit a hivatalos propaganda eszköz a yogaesoteric.net szokott.

A dolog másik pikantériája, hogy az említett egyesület ugyancsak pénzt kap a város vezetéstől mint egyes NATHA tanfolyamok és ők szervezik a superszónikusan nemzetközi (azaz csak MISA tagoknak elérhető) un. művész táborokat egy Árkos nevezetű helyiségben. Néhány éve volt egy kisebb sajtóvisszhangja a dolognak és a cikk alapján a negatív hírnevet még mindig fájlalják az Árkosi Művelődési Központ vezetői.

Ha meg nem olvastátok a hivatalos MISA szöveget bármilyen nem megfelelő kérdésre akkor itt az alakom, hogy elolvassátok. Van benne szinte minden. Épp a gonosz szabadkőműveseket hagyták ki, akik tulajdonképpen gonosz szürke földönkívüliek, akik így akarják átvenni a hatalmat a Földön és le akarják csökkenteni a Föld lakosságát egy milliárd alá, mert valamiért ez az ő szerencseszámuk és ennél több embert már nem tudnak direkt módon mentálisan irányítani, annak ellenére, hogy jelenleg ezt csinálják a 7 milliárd minusz 4 és száz ezer közt mozgó MISA szekta tag-al.

Jó olvasást.

2 hozzászólás

Kategória: Uncategorized

2 responses to “Cikkajánó

 1. Kedves tűnődő barátom,

  “latom TantraMesterke hogy az egyik kedvenc szemelyed maga Cecilia Tiz.”
  Hol és mi módon látod (sic!) ezt? Én személy szerint soha ilyen kijelentést nem tettem. Valamint szeretném tudni pontosan hol olvastál te olyant ezen a blogon vagy bármelyik másik oldalon ahol én valaha egyetlen karaktert is közzé tettem, hogy az én véleményem forrása csak és kizárólag Cecilia Tiz?
  Szerinted én nem vagyok képes saját véleményt alkotni Cecilia Tiz közreműködése nélkül?
  Kedves tűnődő batárom, tűnődj már valahogy el azon a tényen, hogy ha te kizárólag egy fentről jövő autoritás véleménye miatt értesz egyet vagy sem valamivel az nem jelenti azt, hogy mindenki más is így van vele. Ok? Egy ki meditáció téma: Hogyan alkossunk saját véleményt a mindenható spirituális mesterünk véleményétől függetlenűl.

  Ja és még valami: nekem nincs szükségem ismerősre aki fordítson nekem román nyelvről. Tudok én elég jól románul ahhoz, hogy végighalgassak egy interjút vagy bármilyen más anyagot. És már hallottam nem egy Cecilia Tiz interjút. Volt jobb és rosszabb is, de:
  1. Cecilia Tiz még mindig sokkal jobb mint Grieghez, aki nem képes emberszerűen beszélni a saját anyanyelvén annak ellenére, hogy (állítólag) megvilágosodott tökéletes mester
  2. a mód ahogy Cecilia Tiz beszél nem vesz el semmit a dolgok valóságtartalmából amikről beszél. Személy szerint engem az érdekel mit mond valaki és nem hogyan mondja.
  3. azt javaslod kérdezzem meg a véleményét valakinek az illető személyről. Miért? Miért nem alkothatok saját véleményt? Ja, az a baj, hogy nem teljesen azonos a véleményem a tiéddel és addig amíg nem mondom azt, hogy a MISA és Grieg úgy ahogy van tökéletes és soha semmi rosszat nem csináltak valamint nem kezdem a MISA propagandát szajkózni addig tévedek? Addig vagyok rossz és gonosz? Tényleg nem hallod mennyire fanatikus vagy? Mennyire szalmaszálakba kapaszkodsz?
  4. miért tartod magad annyira felsőbbrendűnek, hogy ennyire leszólj egy másik emberi lényt? Ennyire vagy csak képes a tiszta Anahatából eredő szeretetre? Cecilia Tiz elég rég a MISA gyűlölet célpontja és szerintem sokat elmond a te emberi minőségedről a tény, hogy kizárólag ez elég ahhoz, hogy embertelen módon beszélj róla. Én nem tennék ilyent egy olyan személlyel akit nem ismerek és akinek a véleményét nem halgattam meg. Valamint akkor is ha meghallgattam és nem értek vele egyet, akkor sem kezdeném színtiszta gonosznak titulálni. És nem mondanék olyant, hogy bármi amihez még csak távolról is köze van a nevének az egyből gonosz és teljes mértékben elutasítandó.
  Mert nem az. Ennek a tíz karakternek (Cecilia Tiz) vagy hangnak nincs varázsereje (és rossz hír, a rövidebb és teljes mértékben Grieg által kitalált dhram, auma stb szavacskáknak sincs) ezért ha csak ennyi az érved, hogy Cecilia Tiz, Cecilia Tiz, Cecilia Tiz akár 777-szer is ismételve, ez nem elegendő a kedves szektád megvédésére.
  Ennek a tíz karakternek leírása a kommentek közé nem teszi semmissé a tényt, hogy Grieg és csapata mennyit hazudozott, mennyit csalt és mennyi morálisan elítélendő dolgot jelentett ki és terjesztett eddig a pillanatig és ezután is mennyit fog.
  Tűnődj már el egy kicsit és próbálj valahogy jobb érveket felhozni (ideális esetben azokkal a dolgokkal kapcsolatban amiket a blog bejegyzés tartalmaz amin épp kommentelsz, d enem muszáj ha ez még nagyobb éves anyag számodra) mint a szokásos MISA propaganda klisék.

  Köszi, és várom a további remélhetőleg jobban meggondolt és értelmesebb kommenteket.

 2. tunodes

  latom TantraMesterke hogy az egyik kedvenc szemelyed maga Cecilia Tiz.
  legyszi kerdezzel meg egy romanul jolbeszelo szemelyt hogy mi a velemenye rola ha vegighallgatja barmelyik 5 perces megszollalasat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s