Második szakasz

Ez után a maratoni bloggolás után (angolul olvasható itt) és az azt megelőző eléggé sűrű néhány hónap után, úgy döntöttem tartok  egy kis szünetet.

De nem kell félni ez nem olyan lesz mint a legutóbbi több hónapos  teljes csend. Ha valami érdekeset találok akkor mindenképpen írni  fogok róla vagy adok egy linket. Arra gondoltam, hogy a jó MISA bloggerek példáját követve mások által írt cikkeket  ajánlok rendszeresen, hogy legyen olvasnivaló a blogon.

De persze  spirituális kollégáimtól eltérően nem csak bemásolom ide mintha a saját  írásom lenne hanem inkább heti/havi linkgyűjtemény formájában esetleg.  Még nem döntöttem el.

A továbbiakban pedig gondoltam, hogy csinálok egy kis korrektúrát és  folytatom (végre) az alapvető problémák sorozatot (aminek az első  része itt olvasható). De ez még a jövő. Egy ideje meg akarom már csinálni ezt. Nem tudom meddig fog tartani, vagy hogy egyáltalán meg is csinálom ezt, ebben a formában, de remélhetőleg  a szünet után több ötlettel, jobban kidolgozott írásokkal és kevesebb  mellébeszéléssel és fecsegéssel jövök vissza.

Addig is jó, szekták, babonák és csalóktól mentes életet kívánok mindenkinek.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s