Tisztogatás

Az elmúlt időben egy csomópontja a misa volt tanítványainak, és a hivatalos misa állásponttal ellentétes vélemény nyilvánításnak helye az exmisa.ro problémákba ütközött és többé nem elérhető. Helyette életbe lépett az exmisa.org cím de ez sajnos nem élt sokáig.

Nos vajon ki van e mögött a takarítás mögött? Állítólag a misa által felbérelt hackerek mert az exmisa.org denial of service miatt nem elérhető. Néhány héttel azelőtt volt egy anonim tipp az exmisa.ro oldalon, hogy bizonyos személyek (nevek nélkül) 5000 dollárt ígértek az oldal eltűnéséért.

Nos ha ezt az oldalt kizárólag egy tucat fizetett titkosszolgálati ügynök látogatta csak akiket fizettek ezért akkor ez hogy lehetséges? Miért zavar az exmisa oldalak és fórumok létezése? Kit? A misa spirituális mesterét nem zavarhatja mert ő megvilágosodott avatár aki folyamatos kapcsolatban van az istennel és mindenféle földi dolog felett áll. A misa tagokat nem zavarhatja mert ők parancsot kaptak a mesterüktől, hogy ne látogassák az oldalt mert megtelnek démonokkal ha egy betűt is olvasnak belőle. Akkor vajon ki lehet a támadás forrása. Vajon kit inspirált meg a Wikileaks esete?

Jelenleg csakis a külső oldalak sértetlenek. Mint például ez a blog. Most ez következik?

Március 7-én éjjel 0 és 1 óra közt kaptam néhány kommentet egy blogra ami hónapok óta nem volt aktív és ami csak néhány oldalt tartalmaz. Értelmezzem ezt mint figyelmeztetést fiúk?

A másik sokkal látogatottab, és több információt tartalmazó, de inkább a napi hírekre és a legújabb őrült misa ötletekről szóló blogomon nincs semmi ilyen komment. Szeretettel várlak titeket oda is gyerekek. Tartsunk egy csoportos meditációt. Főleg téged surya.

Blog

Azoknak akik értik a román nyelvet ajánlom a következő oldalakat:

Misa incalca in mod flagrant…

Exmisa.ro/org și spiritualitatea

Exmisa.ro

Cu MISA la atac!

Fórum

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: feedback, MISA, rólam és a blogról

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s