Miért lett ez a blog?

A blog célja a MISA (azaz Mișcarea de Integrare Spirituală în Abslout) u.n. jógaiskola és Magyarországi képviselője a Kőrösi Csoma Sándor Jógaegyesület szekta jellegének bemutatása. Leleplezések és tények leszenk olvashatóak a blogon.
Az információk forrása a szerző négy éves tapasztalata a központi szervezet (MISA) által szervezett tanfolyamokon valamint rendezvényeken való részvételből származó tapasztalatok.  Plusz a romániai exmisa fórumok (volt MISA tagok által látogatott fórumok, lásd linkek)  lesznek. Valamint a racionalitás.
Felkészülni sok sok kritikára, szarkazmusra és általános racionális hozzáálláshoz a témával kapcsolatban.
A blog címe a magyarországi szervezet nevére utal. A “szervezet” Kőrösi Csoma Sándor erdélyi magyar származású keletkutató nevére utal. Hogy mi köze van Kőrösinek a tantrához az relytély számomra, lehet, hogy az ők magyarázata kellene hozzá.
Igyekezni fogok minél több tény és bizonyítékot bemutatni, de nem fogom mellőzni a humort sem a téma bemutatása során. Fő célom az, hogy minél több embert felvilágositsak a szervezet veszélyeiről.
Reklámok

3 hozzászólás

Kategória: rólam és a blogról

3 responses to “Miért lett ez a blog?

 1. Kedves tisztességes spirituális módon, valódi identitását tőlem eltérően bátran vállaló Suryam Péter szuperjógi aki mindenki másnál jobban tudja mi micsoda és nyugodt lélekkel jön télkezni és bátor spirituális hős- (VIRA)-ként nem hajladó azokra a dolgokra válaszolni amikre már egyszer reagáltam és amikre rákérdeztem a kizárólag neki dedikált poston ha ezt olvasod:
  kérlek menj csak oda és nyugodtan válaszolgass ott.
  https://sanyiatantramester.wordpress.com/2011/03/11/kedves-suryamfreemail-hu/
  Vagy nem. Ahogy gondolod. De kérlek válaszolj azokra a dolgokra is amiket én tényleg mondok és nem azokra amiket a jógakurzuson hallasz azokról akik nem értenek egyet veletek. Így tudod bizonyítani hogy én tévedek neked pedig igazad van. Amit eddig csináltál az csak azt bizonyítja hogy te nem tudsz kilépni a kedves szektád által adott magyarázatokból és csakis az általuk megfogalmazott válasozkat tudod adni mint egy robot, te magad azomban nem tudsz gondolkodni.
  Mégis mit gondolsz mit fog egy nem-bolond ember aki ezt olvassa gondolni milyen vagy te? Egy intelligens, eredeti gondolkodású, alázatos, udvarias, spirituális ember? Vagy pedig egy egyszerű trollocska akinek néhány hetente eszébe jut hogy idejöjjön hogy kavarja a dolgokat.
  A fent említett postot kiegészítettem az alapján amit most írtál. Ez a második alkalom hogy egyenesen neked, egyenesen a te kérdéseidre válaszok, és ha most sem vagy hajlandó erre megfelelő módon válaszolni ez az utolsó esélyed és ezek után trollnak vagy elkönyvelve. Azaz többet nem fogok reagálni bármit is írsz.

 2. forthetruth777

  Kedves miss exsakti ismeretlenke!

  A blogodon többször is világosan leírtad, hogy valójában semmit nem tudsz a Kőrösi Csoma Jógaegyesületről, mert soha nem jártál oda. Köszönöm szépen! Ez mindent elárul rólad. Vagyis azt, hogy gőzöd nincs az egészről. Ezek után tudod ki ad hitelt a szavadnak? Csak a bolondok.
  Racionalitás alapján akarod leleplezni az egyesületet? Tudod, mit leplezel le? A saját szerencsétlenségedet és lustaságodat. Négy évig bejártál melegedni az órákra, de lusta voltál gyakorolni, és így nem is értél el semmiféle fejlődést. Ezen besértődtél, és most szánalmasan próbálod rágalmazni azt az iskolát, amit nem is ismersz. Csak az alapján, hogy olvasod a jógaegyesület cikkeit? Felhívnám a figyelmedet, hogy ezt minden ember meg tudja tenni. Csakhogy egy értelmes ember nem egy kívülálló rágalmainak ad hitelt, hanem kipróbálja, és saját tapasztalatokat szerez. És persze aki gyakorol, az sikereket ér el. Neked is ezt kéne tenned!
  Sajnállak téged.
  És a racionalitásról: ha egoista módon azt hiszed, hogy a korlátolt értelmeddel megértheted a végtelent, szenvedni fogsz. Az intelligenciának csak akkor van létjogosultsága, ha a lelket szolgálja. A mocskolódásaid a saját lényednek ártanak a legjobban. De mindenki maga választja meg a sorsát…

  • Én jártam a KCSJE-be 15 évig és MINDEN IGAZ, amit MAHASHAKTI blogger leírt. Ezen felül vállalom a nevem és az arcom is. Senkitől sem vagyok beszarva. Bizonyítékaim vannak. Erre mit lépsz? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s